Du er her

Ledige stillinger

Er du vores nye gode kollega? Det vil glæde os.

Vi har periodisk ledige stillinger, som du er velkommen til at søge, så send derfor en mail til job@soebaek.dk  Du kan her på siden se hvilke aktuelle jobs vi har. På Behandlingsstederne Søbæk er vi for tiden 208 ansatte. Vi ansætter primært professionsuddannet indefor de socialfagligefag, pædagoger, social- og sunhedsassistenter og lærer til vores skole.  Vi arbejder professionelt med børn der har særlige behov – Børn og unge med udfordringer og hvor der ofte er komplekse forhold, så når vi behandler ansøgninger, så  prioriterer vi – med mindre andet fremgår af jobannonce , som udgangspunkt altid uddannet personale, eller relevant erfaring.

Vi modtager ikke uopfordret ansøgninger. Derfor skal du holde øje med siden her og de sociale medier, hvor vi typisk slår vores ledige stillinger op.

Har du spørgsmål? ring til HR  Kristina Sterum  51203182 for information. Din ansøgning skal sendes til Kristina Sterum for vores Opholds og bosteder eller Kristian Kallenbach for skole og dagbehandling, mail: job@soebaek.dk

Med venlig hilsen Behandlingsstederne Søbæk

tlf. 59248300

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Ledige stillinger oplået d.12.maj 2019

Ledige projektstillinger på Søbæk, opholdstedet Kalundborgvej Holbæk.

Behandlingsstederne Søbæk søger til hurtig tiltrædelse.

Erfarne og rolige voksne med en mellemlang uddannelse inden for det sundhedsfaglige eller pædagogiske område. Du har meget gerne psykiatrisk erfaring og/eller erfaring med unge inden for autismespektrumsforstyrrelserne. Det betyder noget for os at du har viden om psykiatri og diagnoserne nævnt herunder og at du formår, at samarbejde med både forældre pårørende samt henvisende myndigheder og ser dette som noget centralt og væsentligt

Kalundborgvej er et Bo tilbud med flere afdelinger der indskriver unge i alderen 16 - 23 år med forskellige diagnoser og personlige udfordringer. Målgruppe består af unge som kan have adfærds, udviklings & tilpasningsforstyrrelser inde på livet. Det kan være unge med identitets- og tilknytnings problemer, angstproblematikker, forandret virkelighedsopfattelse, personlighedsforstyrrelse, og mentaliserings- og kognitive problemer. Børn og unge med Adhd, Asperger, Tourette eller andre udviklingsproblematikker.

Fælles er at de unge i udpræget grad skal tilbydes hjælp og omsorg, for at kunne navigere i verden.

Opholdsstedet Kalundborgvej er et døgntilbud der består af 5 pladser.

Vi lægger vægt på :

  1. At du er uddannet pædagog eller har en sundhedsfaglig uddannelse og har en vis erfaring.
  2. At du er engageret, energisk, motiveret, professionel
  3. At du er fagligt ” up to date ” har en anerkendende og løsningsfokuseret tilgang til vores beboere.
  4. At du kan indgå i en vagtplan, hvor arbejdstiden ligger om eftermiddagen/aften – periodisk nat samt visse weekends.
  5. At du kan formulere dig skriftligt og udvikle/bearbejde pædagogiske udviklingsplaner og statusredegørelser.
  6. At du har en god personlighed, besidder humor og forstår betydningen af et vigtigt relations arbejde.
  7. At du kan arbejde selvstændigt, men også indgå i et team-samarbejde med kollegaer.
  8. At du kan danne relation og er autentisk i kontakten til vores beboere, børn og unge.

 

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: www.soebaek.dk

 

Ansøgningsfrist hurtigst muligt. Er du den rette er vi klar nu

Din ansøgning skal sendes til Kristina Sterum job@soebaek.dk

Hvis du vil høre mere om stillingen så ring til Kristina Sterum tlf.5120 3182, eller afdelingsleder Henning Pedersen tlf. 51730360.

Vi indkalder løbende til samtaler, dog først efter uge 21.

Vi tilstræber at besvare alle ansøgere, men vi modtager en del ansøgninger, så hvis du ikke hører noget omtrent 3 uger efter ansøgning, så skal du ikke regne med, at vi i denne omgang kalder dig til samtale. Vi vil dog med mindre vi høre fra dig gemme din ansøgning og vil kontakte dig hvis det kunne blive aktuelt senere hen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Venlig hilsen

Kristina Sterum,

Direktør for Opholds- og bostederne Søbæk

 

Vikar opslag d.16 maj 2019.

Er du dygtig til relationsarbejde og vil du gerne være vikar? Så søger vi nu friske vikarer til vores opholdssteder.

Vi forventer, at du har erfaring med vores målgruppe, gerne relevant uddannelse og at du kan arbejder i lange vagter, nogle gange døgvagter. Men så tilbyder vi også en spændende arbejdsplads med mange muligheder for udvikling, inddragelse i vores dagligdag med beboerne og højt til loftet. Du kan forventer mellem 2-3 vagter om mdr. nogle gange mere. 

Vi er en bunke engageret og fagliget funderet mennesker, som sætter inddragelse af de unge, og børnene højt og stiller krav til os selv og hinanden.

Kom og vær med på turen. Men først, så læs lidt her på vores hjemmeside om vores målgrupper og mærk efter om det kunne være noget for dig!

Send kort ansøgning og CV til mail: job@soebaek.dk, eller direkte til vores afdelingsledere. Særligt afdelingsleder Henning Pedersen henning@soebaek.dk og Kamilla Appelgren kamilla@soebaek.dk kan bruge din hjælp.

Du er også velkommen til at ringe til os tlf. 5924 8300

Mange hilsner 

Kristina sterum, direktør

Behandlingsstederne Søbæk.