Du er her

2020-08-19

Ekstra Bladet har publiceret og vil i den kommende tid publicere flere artikler om Søbæks tidligere ejer

Ekstra Bladet har publiceret og vil i den kommende tid publicere flere artikler om Søbæks tidligere ejer Erik Filthuth (Filler). I den forbindelse har Søbæk givet nedenstående kommentar til Ekstra Bladet, som vi helt og holdent står inde for:

Som du (Ekstra Bladets journalist, red) ved, ejes Søbæk i dag ikke længere af Erik Filthuth. Jeg vil starte med at sige, at vi er meget ærgerlige over og kede af, hvis en dårlig sag fra fortiden kaster et negativt lys over Søbæk og det dedikerede arbejde, vores medarbejdere yder hver dag. Søbæk er et af landets bedste tilbud for børn og unge med særlige behov, og vi er som koncern stolte af vores meget høje faglighed, som sikrer, at vi får de unge godt på vej i livet. I alle grene af vores organisation – også i administration og bogholderi – er vores virksomhed idag en transparent og professionel konstruktion. Dette er Søbæk anno 2020. 

De omstændigheder, som virksomheden blev drevet under tidligere, kender vi ikke. Derfor hverken kan eller vil vi forholde os til, hvordan den tidligere ejer har drevet Søbæk. Men vi tager selvfølgelig skarp afstand fra, hvis der er foregået noget ulovligt. 

Vi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer, men vil følge sagen tæt. Vi håber i mellemtiden, at I på Ekstra Bladet vil vise respekt for det arbejde, der foregår på Søbæk, hvor både de udsatte børn og unge samt medarbejdere har brug for ro og en tryg hverdag. 

Med venlig hilsen
Kenneth Engstrøm
Direktør

 

 

Fler nyheter

2020-07-31

Sommeren er ved at være forbi og vi glæder os til at se jer igen

Sommerferien er ved at være forbi, og vi er klar til at tage imod eleverne igen mandag den 10. august kl. 8.00. Vi glæder os til at se alle “gamle” og nye elever til endnu et fantastisk skoleår. De, der kører med skolebus, får besked om afhentningstidspunkt i perioden 6-7. august fra kontoret.

2020-04-07

Søbæks skoler har igen normalt åbent

For at efterleve statsministerens udmelding den 6. april 2020, vil skolerne under Søbæk have åbent som før coranakrisen. Åbningen vil ske fra og med onsdag den 15. april. Hverdagen på skolerne vil dog forblive noget anderledes end tidligere, da undervisningen og adfærden på skolerne vil være tilpasset myndighedernes anbefalinger om at være sammen.

Den tidligere nødpasning/fjernundervisning vil forsat køre til og med den 14. april.

2020-03-26

Søbæk følger Statsministeriets og Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Som følge af Statsministeriets pressemeddelelse onsdag aften d. 11. marts 2020 opfordrer vi alle forældre og opholdssteder til at holde deres børn hjemme fra skole fra fredag d. 13. marts til og med mandag d. 13. april 2020.

I perioden frem til foreløbigt d. 13. april 2020 vil vi tilbyde følgende: