Du er her

2022-10-27

Ny Adm. Direktør per 1. november 2022

Det er glædeligt at kunne meddele, at Alice Søndergaard Meyerhoff er udnævnt til Adm. Direktør for Søbæk Skolen ApS og Opholds- & Bostederne Søbæk ApS.

Alice har været ansat i Team Olivias selskab Olivia Danmark igennem mange år og har senest været Opholdschef på Søbæk, Hun kommer dermed fra vores egne rækker. Alice har et omfattende kendskab til Søbæk, og er den helt rette til at fortsætte den retning, vi har lagt for Søbæk.

Alice flankeres af et stærkt og solidt team af chefer og ledere, som har mange års erfaring fra Søbæk specifikt og generelt stor viden om arbejdet med børn og unge. Det er derfor en engageret og faglig dygtig gruppe, der varetager ansvaret for Søbæk sammen med vores mange dygtige kolleger på både opholdsstederne og skolerne.

For yderligere spørgsmål:

Alice Søndergaard Meyerhoff
Direktør
Mobil: 2812 9299
Mail: alice@soebaek.dk

Sara Aagaard
Skolechef
Mobil: 5127 2623
Mail: sara@soebaek.dk

Michael Mølgaard
Opholdschef
Mobil: 2160 8880
Mail: michael@soebaek.dk

Flere nyheder

2022-09-01

Styrkede skole- og opholdstilbud – og endnu stærkere fokus på specialiserede behov til børn og unge

På Søbæk er vi sat i verden for at gøre en positiv forskel for udsatte børn og unge. Vi foretager løbende investeringer i fysiske rammer, tilbud og koncepter samt ikke mindst i kompetente medarbejdere, der professionelt og omsorgsfuldt kan løse opgaverne med børn og unge.

Flere børn og unge med særlige behov
Antallet af børn og unge, der har brug for særlige indsatser, bliver flere og flere. Det mærker kommunerne, der oplever vækst på det specialiserede børne- og ungeområde – og det mærkes i stadigt flere familier, der har brug for støtte.