Du er her

Personale Ledige stillinger

Er du vores nye gode kollega? Det vil glæde os.

Vi har periodisk ledige stillinger, som du er velkommen til at søge, så send derfor en mail til job@soebaek.dk  Du kan her på siden se hvilke aktuelle jobs vi har. På Behandlingsstederne Søbæk er vi for tiden 160 ansatte. Vi har ansætter primært Pædagoger lærere eller håndværkere. Vi arbejder professionelt med børn der har særlige behov – Børn og unge med udfordringer og hvor der ofte er komplekse forhold, så når vi behandler ansøgninger, så  prioriterer vi – med mindre andet fremgår af jobannonce , som udgangspunkt altid uddannet personel til lærer og pædagog stillinger.

Vi bestræber at besvare alle der søger, men kan desværre ikke altid love det i en travl tid. Du må derfor gå ud fra, at hvis du ikke har hørt fra os,  typisk 21 dage efter fremsendelse, så kommer du ikke umiddelbart i betragtning.  Vi gemmer dog gerne din ansøgning til senere brug.

Har du spørgsmål? ring til HR  Kristina Sterum  51213082 for information. Din ansøgning skal sendes til Kristina Sterum for vores Opholds og bosteder eller Kristian Kallenbach for skole og dagbehandling, mail: job@soebaek.dk

Med venlig hilsen Behandlingsstederne Søbæk

tlf. 59248300

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Ledige projektstillinger på Søbæk, opholdstedet Kalundborgvej Holbæk pr. 30.4.2019

Behandlingsstederne Søbæk søger til hurtig tiltrædelse.

Vi søger:

 

Erfarne og rolige voksne med en mellemlang uddannelse inden for det sundhedsfaglige eller pædagogiske område. Du har meget gerne psykiatrisk erfaring og/eller erfaring med unge inden for autismespektrumsforstyrrelserne.

 

 

Behandlingsstederne Søbæk er flere døgnafdelinger der indskriver unge i alderen 16 - 25 år med forskellige diagnoser og personlige udfordringer. Målgruppe består af senmodne unge som kan have adfærds, udviklings & tilpasningsforstyrrelser inde på livet. Det kan være unge med identitets og tilknytnings problemer, Angstproblematikker, forandret virkelighedsopfattelse, personlighedsforstyrrelse, mentaliserings og kognitive problemer forstyrrelse. Børn og unge med Adhd, Asperger Tourette eller andre udviklingsproblematikker.

Fælles er at de unge skal tilbydes hjælp til selvhjælp - ADL træning, så de guides og udvikler personlige og sociale kompetencer og får ” kørekort til hverdagen” så de opnår en meningsfuld stabil hverdag.

 

Opholdsstedet Kalundborgvej, Holbæk:

Opholdsstederne Søbæk er et døgntilbud der består af 5 pladser. Vi visiterer unge i alderen 15-23 år både drenge og piger.

.

Vi lægger vægt på :

 

 1. At du er uddannet pædagog eller har en sundhedsfaglig uddannelse og har en vis erfaring.
 2. At du er engageret, energisk, motiveret, professionel
 3. At du er fagligt ” up to date ” har en anerkendende og løsningsfokuseret tilgang til vores beboere.
 4. At du kan indgå i en vagtplan, hvor arbejdstiden ligger om eftermiddagen/aften – periodisk nat samt visse weekends.
 5. At du kan formulere dig skriftligt og udvikle/bearbejde pædagogiske udviklingsplaner og statusredegørelser.
 6. At du har en god personlighed, besidder humor og forstår betydningen af et vigtigt relations arbejde.
 7. At du kan arbejde selvstændigt, men også indgå i et team-samarbejde med kollegaer.
 8. At du kan danne relation og er autentisk i kontakten til vores beboere, børn og unge.

 

 1. At du har viden om psykiatri og diagnoserne nævnt herover.

 

 1. At du formår at samarbejde med både forældre pårørende samt henvisende myndigheder og ser dette som noget centralt og væsentligt.

 

 1. At du selvstændigt kan strukturere din hverdag, samt navigere i en travl og dynamisk hverdag.

 

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: www.søbækskolen.dk

 

Ansøgningsfrist hurtigst muligt. Er du den rette er vi klar nu

 

Din ansøgning skal sendes til Kristina Sterum job@soebaek.dk

Hvis du vil høre mere om stillingen så ring til Kristina Sterum tlf.5120 3182.

 

Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi tilstræber at besvare alle ansøgere, men vi modtager en del ansøgninger, så hvis du ikke hører noget omtrent 3 uger efter ansøgning, så skal du ikke regne med, at vi i denne omgang kalder dig til samtale. Vi vil dog med mindre vi høre fra dig gemme din ansøgning og vil kontakte dig hvis det kunne blive aktuelt senere hen.

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Venlig hilsen Kristina Sterum

Direktør for Opholds og bostederne

Behandlingsstederne Søbæk Jyderup