Du er her

Skole Intra - foraeldre kommunikation

Kommunikation og formidling sker via Skoleintra & Hjemmeside  

Det er vigtigt at kommunikationen mellem skole hjem og opholdssted – plejefamilier er i orden.

På Søbæk skole benytter vi fortrinsvis ” Skole Intra eller ForældreIntra ” . Det betyder, at I som forældre, opholdssteder & plejefamilier, hvis I har adgang til computer, får leveret alle informationer til og fra skolen via den vej. Vi kan desværre på vore tælle system konstatere, at der endnu er rigtig mange, som endnu ikke har fundet ud af det. Er i tvivl om hvordan man logger ind så kontakt skolen.

Vejledning Log in til SkoleIntra:

For at komme ind på skoleintra skal I benytte kode og login, som blev givet ved indskrivning.

I skal anvende web-adressen:  www.soebaek.skoleintra.dk/fi

Såfremt I mangler kode eller har problemer med at logge ind, er I meget velkommen til at kontakte sekretær Carina Skovbjerg Due på 59 24 83 03 eller mail carina@soebaek.dk  De nye elever, som opstarter her til nyt skoleår vil få tilsendt ny kode.

SMS system: 

Personalet kan, når De sender en besked på forældre Intra ligeledes sende beskeden som sms besked.  Derved kan alle de forældre, opholdssteder og plejefamilier, som har opgivet sit mobilnummer, se at der er kommet en besked og se de første 160 tegn af beskeden på mobilen og derefter læse hele beskeden på Forældre Intra.

Ud over SkoleIntra formidler vi informationer via vores hjemmeside. Her finder i Nyhedsbreve Tilsynsrapporter – konceptmateriale mv.