Du er her

2024-04-08

Kom i praktik på Erhvervsskolen Søbæk

Dette er et tilbud til dig der vil se, opleve og mærke dagligdagen på erhvervsskolen. 

På Erhvervsskolen er der plads til både kloge hænder og gode hoveder, og der arbejdes fra opstart imod afklaring og overgang til fremtidig beskæftigelse.

Undervisningen er både boglig som praktisk, og er sammensat af fagfaglige og praktisk-faglige moduler. Der er naturligvis mulighed for at afslutte med 9. eller 10. klasses-eksamen.

Vi tilbyder et rummeligt og omsorgsfuldt læringsmiljø, med fokus på integration af boglig læring og praksis på vores forskellige værksteder.

Vi råder over store og meget veludstyrede værksteder inden for auto, metal, træ, byggeri og ejendomsservice. Hertil kommer køkkenværksted med mulighed for at tilegne sig hygiejnebevis.

Erhvervsskolen retter sig imod elever fra 7-10 klasse og STU-elever, der finder glæde ved praktisk arbejde, oplever succes ved ”læring igennem ”hænderne” og er indstillet, eller forventes indstillet, til behandlings- og specialundervisningstilbud eller STU.

Som grundskoleelev på erhvervsskolen, er man fritaget for fuld fagrække (jævnfør § 33, 4), den absolutte hovedvægt ligger på den praktiske undervisning.   

Vi tilbyder løbende praktikforløb, så skynd dig at få lavet en aftale.

Muligheden henvender sig til beslutningstagere på området for behandlings- og specialundervisningstilbud, forældre og elever.

Hvad skal du gøre?

 Kontakt skoleleder Jacob Sandau på: jacob@soebaek.dk eller på telefon: 2155 4839

Adressen: Slagelsevej 9, 4450 Jyderup – indkørsel via Dyvelparken

Flere nyheder

2024-04-02 / Nyheter

Velkommen til åbent hus, hver den første onsdag i måneden i tidsrummet 15 - 17

Muligheden henvender sig til beslutningstagere på området for behandlings- og specialundervisningstilbud, forældre og elever.

Her vil du med egne sanser kunne fornemme og mærke dagligdagen på Erhvervsskolen. Erhvervsskolen retter sig imod elever fra 7.-10. klasse og STU-elever, der finder glæde ved praktisk arbejde, oplever succes ved ”læring igennem ”hænderne” og er indstillet, eller forventes indstillet, til behandlings- og specialundervisningstilbud eller STU.

Kom og mød os på STU messe d 1.februar i Køge
2024-01-25

Kom og mød os på STU messe d 1.februar i Køge

Kom og besøg vores to STU´er: Den Røde Tråd og Erhvervsskolen Søbæk på STU-messen "Ud i fremtiden"  
Vi glæder os til at snakke med dig.

Torsdag den 1. februar 2024
Sted:
SPAR NORD Arena Køge Idrætspark,  Ved Stadion 2B, 4600 Køge

Åbningstider:
Kl. 9.00 – 16.00
Elev- og Forældreeftermiddag kl. 13.00 – 16.00

 

2023-10-27

Ny Adm. Direktør per 1. november 2023

Michael Mølgaard, tidligere driftsdirektør på Behandlingsstederne Søbæk, overtager 1.11.23 posten som adm. direktør for Søbæk.
Michael Mølgaard har været en del af Behandlingsstederne Søbæk i 2,5 år, og startede som opholdsleder.
Han er uddannet pædagog, master i projektledelse og procesforbedring, og har tidligere arbejdet 11 år som leder i opholdssteds-verdenen.
Michael Mølgaard har desuden en stærk lokal forankring, da han er bosat og opvokset i Odsherred.